mandag 20. august 2007

Oppsummering av helga.

Helga startet på Frosta på fredag, hvor kjøttkakene stod på bordet da vi kom - alltid godt å komme til dekket bord!!! :)

Lørdag var det Frostada`n i hallen..ganske så labert,spør du meg, men hører likevel med å dra dit hvis man først er på Frosta. Ble egentlig ganske morsomt da, for skolemusikken/ Klang solgte gamle blåseinstrumenter. Heidi (søskenbarn) fikk kjøpt seg en barryton (?) til 400 kr - den skal ligge på glasskommoden, og det blir helt sikkert flott! :) Jonathan ville også være med å by, så han begynte å by på et mindre instrument. "Æ gir 170 krona!!" Ble ikke noe blåseinstrument på han, men det mye arti ut av det!! Ellers var det hopping i høyet, loddsalg, rømmegrøt og lakrisboder :)

Etter barne-tv dro vil tilbake til Trondheim. På Moholt skulle det være bom-fest. Dvs en fest for alle som bor innenfor bommen, enkelt og greit!! Vi arrangerte dette i fjor også, og dette ble en suksess!! I år ble det enda bedre, med godt oppmøte. Vi var vel ca 35 stk som satt på lekeplassen, med hvert vårt glass eller boks ;) En god del nye ansikter og etter hvert høy stemning!





Søndagen sto Jonathan selvfølgelig opp tidlig som vanlig (ære være Disney-kanalen!!)...mens mamma sov litt lenger.. ;)

Så ble det barnebursdag på Bowling1 & Lekeland, mens jeg besøkte Elisabeth og lille Noah på St.Olavs. De lå på isolat, da de har mistanke om at gutten kan ha brannkopper. Men selv om de har mistanker om dette var alt bra med både mor og sønn!! Noah var en robust kar, som Elisabeth sa, på hele 4 495 gr og 53 cm. Kjempekosli å møte både Elisabeth igjen og møte lille nurket for første gang!









Søndagskveld ble veldig rolig, med film på tv3. Jonathan var tidlig i seng - måtte jo lade opp til første skoledag!!





<--- Opplading til første skoledag!!!

Ingen kommentarer: