torsdag 2. august 2007

Hei alle sammen!!!

Nå har jeg endlig kommet i gang m blogging jeg også, sånn som nesten alle andre nå til dags! :)
Er jo litt morsomt å vise omverden hva som foregår i våre liv!












Litt om oss:

"Oss"er altså Jonathan og meg.
Vi er opprinnelig fra Frosta i Nord-Trøndelag, men bor nå på Moholt i Trondheim, og her trives vi godt begge to. Vi har bodd i Trondheim siden 2002, og flytta da først til Persaunet. Der bodde vi fram til juli-05, hvor vi da flytta til Moholt studentby (veldig logisk å flytte hit etter endt utdanning... ;) ).
Så får vi bare se hvor lang tid det tar før jeg kommer meg inn på boligmarkedet og får kjøpt noe eget!! Men ettersom vi trives så godt her, mye pga at det er så sosialt, så stresser jeg ikke så veldig med egen bolig akkurat nå.


Litt mer om meg:

Jeg jobber som barnevernpedagog på en skole her i Trondheim. Jobber i hovedsak med atferdsproblematikk og barn med sosiale vansker. I løpet av arbeidsdagen er jeg både i undervisningen, har egne grupper med alternative opplegg og er på SFO. Dagene er aldri lik, og det er masse utfordringer - noen ganger kanskje litt for mange... ;) Men jeg trives godt i miljøet, og synes det er spennende å jobbe i skoleverket. Fra høsten-07 skal vi også starte på et prosjekt som omhandler helhetlig dag. Dette vil skape masse nye utfordringer, men jeg har tro på opplegget og håper at det blir veldig bra!!



I tillegg til 100% jobb har jeg tatt en del fag og videreutdanninger etter endt grunnutdanning. Dette har jeg i hovedsak gjort fordi jeg har vært nødt til å være registert som student for å bo her på Moholt og ha Jonathan i studentbarnehage, men også fordi jeg synes det er gøy å studere videre.

På fritiden går det meste av tiden til å være sammen med Jonathan. Vi er mye ute på tunet her, og her møter både liten og stor mange kjente.
Jeg spiller handball på lavt nivå, og laget har akkurat skiftet nav, og jeg tror det nye navnet ble "Rotløs"... :) Ellers har jeg akkurat meldt meg inn i S.A.T.S, og skal prøve å komme meg dit noen ganger i uka.
Bøker er jeg avhengig av..., og da går det ofte i ekte "husmorporno"-serier.. Sluker slike bøker på noen timer, og må gå lenge å vente på neste bok!


Litt mer om Jonathan:

Jonathan har nå blitt en stor gutt på hele 6 år. Tiden går så utrolig fort, jeg synes det er skikkelig skremmende egentlig..


Helt siden Jonathan va liten har han vært en veldig aktiv gutt - høyt og lavt hele tiden!!! Og han er veldig glad i å våkne skrekkelig tidlig ganske ofte - til mammas store fortvilelse.. Tidligere va jeg jo nødt til å stå opp når han våkna da, i perioder før klokka 6, men nå har han blitt så tor at han kan stå opp og være alene en stund, og det er veldig godt.




Ellers er Jonathan en veldig sosial gutt, og liker at ting skjer i rundt han. Han har masse besøk av kompiser fra nabolaget, eller de er ute i nærområdet og leker. En stor fordel med å bo her på Moholt er at det er så trygt for ungene. Lite biler og masse fartsdumper ;)



Jonathan er rocke-gal for tiden da, og han ble ikke noe bedre etter at vi var i Hunderfossen og så på WigWam sitt sommershow.. Han har alltid vært gla i sang og musikk, og er helt oppslukt av Dansefeber, Beat for Beat, Skal vi danse osv...- og det passer meg egetlig veldig!!!:)






Ellers er han vel som gutter flest da, liker fart og spenning, fotball, PS2,sykling og klatring i trær. Alt som det er fart i - som f.eks å hoppe av dissa i fart for å se hvem som kan hoppe lengst. Dette endte dessuten i et armbrudd og gips i nesten 5 uker - men d viktigste var jo at han hoppet lengst!

Ingen kommentarer: