mandag 20. august 2007

En spennende dag for Jonathan!

I dag var endelig den store dagen kommet!!!! Jonathan skulle starte sin skolekarriere, og starte på 1.trinn på Åsvang skole. Dagen startet kl 06.30, da han lurte på om vi ikke skulle dra på skolen snart.... Men neida, vi skulle ikke være der før klokken 10 - og ja, timene ble laaaaange!!!
Men endelig så dro vi fra Moholt da, med skolesekk med nytt penal i, på ryggen.


På Åsvang ventet ca 65 spente barn ved flaggstanga på hva som skulle skje. Rektor Ada kom ut sammen med inspektør, fire kontaktlærere og to assistenter. Barna ble inndelt i fire grupper; rød, grønn, blå og gul. Jonathan tilhører rød gruppe.








Etter at barna var inndelt i grupper gikk de inn på klassearealene sine, mens foreldrene gikk i gymsalen. Der var det kaffe og litt informasjon fra rektor, samt valg av foreldrekontakter. Jeg slapp unna, og ble ikke valgt! ;)

Skoledagen varte til kl 13.00, og da var det en flokk store og stolte barn som kom ut. Noen av de kunne fortelle mer om dagen enn de andre.. Jonathan sa da jeg spurte han hvordan dagen hadde vært: "fint", og ferdig med det.. *ler* Men det var tydelig at han syntes det hadde vært en spennende dag!


Etter at vi var ferdig på Åsvang dro vi til Tyholttårnet for å feire! Dit dro vi sammen med Lone Marie, mammaen og pappaen hennes. Vi var ikke de eneste som ville feire der - var hele 30 min ventetid for å få bord!! Men vi ventet, og det ble pannekaker og ballonger på barna! :)




En super dag, som ble avsluttet med ny (brukt) sykkel til Jonathan. Han sovet veldig fort i kveld, ble mange nye inntrykk i dag... Store gutten, min!! :)



Flere bilder fra første skoledag:



















<--- Jonathan med "rocke-sveis"!

Ingen kommentarer: